SPEJLET - UGLEPOSTHUS

 

Skriv i gæstebogen!Skriv i min gæstebog! Grib fat om fjerpennen og efterlad en besked...

eller

Prik til uglen for at sende mig post! Send mig en ugle! Bare prik til den hvis den sover...

 

Hvis du har lyst til at hjælpe mig med at gøre min side bedre, eller bare har en kommentar, så er du altid velkommen til at skrive til mig. Hvis du vil være sikker på at jeg ser din mail, kan du evt. skrive "Drømmespejlet" som emne. Jeg vil så vidt muligt prøve at svare på både mails og indlæg i gæstebogen, men nogen gange glemmer jeg det altså og nogen gange virker min computer ikke. Hvis du savner et svar, må du meget gerne rykke mig for det, så skal jeg nok tage mig sammen ;)

ROS - send det endelig! Og endnu bedre: fortæl præcis hvad det er du godt kan lide, for så kan jeg jo gøre endnu mere ud netop den ting, så det bliver endnu federe at besøge min side. Du må meget gerne skrive det i gæstebogen, det er så hyggeligt at have det liggende hvor alle kan se det :P

RIS - skriv venligst hvad det er du er utilfreds med og hvorfor du er utilfreds. Hvis du bare siger "din side er dårlig" er det meget svært for mig at regne ud hvad jeg kan gøre bedre.

PROBLEMER - jeg vil være meget taknemmelig hvis du vil hjælpe mig med at få rettet op på de fejl som utvivlsomt gemmer sig rundt omkring på siden. Fortæl mig hvor du har fundet fejlen og hvad der er gået galt, så jeg kan få det ordnet så hurtigt som muligt.

FORSLAG - forslag til forbedringer er altid velkomne! Jeg ville ikke lave hjemmeside hvis jeg ikke elskede det, men jeg vil selvfølgelig helst bruge min tid på noget som folk føler de kan få glæde af. Bare fyr løs!

SPØRGSMÅL - bare spørg løs. Om Harry Potter, hjemmesider, duller, mig selv... jeg ved ikke alt, men jeg vil gøre mit bedste for at svare eller komme med et forslag til hvor du kan finde svaret.

Penne-/mail-/chat-VEN - ja, jeg har messenger (skriv for at få adressen); ja, jeg vil gerne snakke med dig; nej, jeg er ikke tolv år gammel, jeg er 19, og det er ikke nogen hemmelighed eftersom jeg altid skriver det, der hvor der står noget om mig selv.

ANDET - bare skriv, jeg elsker at få post :P

 

Tekst og design på denne side tilhører Thyme © 2004-2013

Personer, navne og univers tilhører J.K. Rowling © 1997-2013

 

Link mig: